Snelle stappen om de gearchiveerde e-mails in een Gmail-account te vinden

bellen gmail nummer

De procedure voor het vinden van de gearchiveerde e-mails in het Gmail-account is heel eenvoudig; u hoeft alleen een stapsgewijze handleiding te doorlopen. Maar als dit is waar u zich zorgen over maakt, is dat niet nodig, want nu u hier bent, kunt u hetzelfde succesvol doen.

Als u andere problemen met uw Gmail-account tegenkomt, kunt u Bellen Gmail-team van experts. En de techneuten geven u alle oplossingen zo snel mogelijk. Om nu aan de slag te gaan met het proces, moet u onderstaande stappen volgen.
  • Allereerst moet u uw Gmail-account openen en vervolgens naar de webbrowser gaan.
  • Daarna moet u zich op de weergegeven pagina met uw e-mailadres of telefoonnummer aanmelden bij uw Gmail-account en vervolgens op de knop Volgende klikken.
  • Vervolgens moet u klikken op de optie 'Meer' aan de linkerkant van het scherm, maar alleen als u de optie 'Alle berichten' niet ziet, wordt deze in de linkerkolom weergegeven en gaat u naar 'Alle berichten' sectie.
  • Nadat u op de optie ‘Alle e-mail’ hebt geklikt, vindt u de map met alle e-mails.
  • U moet nu de lijst met e-mails in uw inbox vinden, evenals de e-mails die u hebt gearchiveerd.
Stappen voor het ophalen van de gearchiveerde e-mails in uw Gmail-account:
  • U moet eerst de e-mails selecteren die u hebt gearchiveerd.
  • En ten slotte hoef je alleen maar te klikken op de optie ‘Verplaatsen naar Postvak IN rechts van het tabblad Verwijderen. En nu worden al uw gearchiveerde e-mails verplaatst naar uw Gmail-inbox.
De gegeven oplossing is absoluut nuttig en nuttig om de gearchiveerde e-mails in uw Gmail-account te helpen vinden. Als u tijdens het proces echter problemen ondervindt, moet u onmiddellijk contact opnemen met de technici en Bellen Gmail Nummer zonder enige aarzeling. En de technici zijn zeer getraind om alle gerelateerde problemen van Gmail op te lossen, waardoor de beste oplossing en services worden geboden die effectief zijn.

broncode:https://sites.google.com/view/helpdesktelefoonnummer/home?authuser=2

Comments

Popular posts from this blog

Contacten Gmail Belgie

Manier om authenticatie mislukt fout in een Gmail-account te repareren?

Hoe u uw standaard Gmail-account op een eenvoudige manier kunt wijzigen?